_________________________
Prijzen opleidingen

Algemeen _________________________
Home
Deze site
Wat is Goprodiving?
Jouw Padi 5* IDC facility
Jouw Padi Course Director
Hoe word je Padi Instructor?
Contact
Prijzen opleidingen
Studiemateriaal IDC/ EFRI
Padi fees
Archief
Links
Veel gestelde vragen
Ervaringen uit de praktijk
Slagingsstatistieken

Opleidingen _________________________
Divemaster cursus
GoPro Bootcamp
AI cursus
OWSI cursus
EFR Instructor cursus
Instructeurs cursus IDC
Pakket 5 specialties
IDC op maat
MSDT Weekend
MSDT week Spanje
Equipment Instructor cursus

Videos _________________________
IDC video
Skill videos

Interactief _________________________
Gastenboek
Opleidingsplanning
Activiteiten kalender
Bestellen cursusmateriaal
Reserveren pension
Mijn account
Huiswerk online

Gallery
_________________________
IE Oktober 2008 058.jpg

IE Oktober 2008 058.jpg

Datum: 11/09/08 Weergaven: 274

 
Gastenboek Terug

Log in om een bericht te kunnen toevoegen.


115 berichten op 12 pagina(s)
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12]
Door Roger op 05/14/08 11:53:17

Ook ik heb een hele leuke IDC gehad. Bedankt allemaal!

Roger


Door roberto op 05/14/08 11:52:47

He he... Heeft even geduurd maar dan toch nog even een berichtje....

Tja, wat kun je zeggen over een IDC bij Gopro van Safe diving?? Niet veel, alleen dat het hard werken is, dat je een super begeleiding krijgt, dat het heel gezellig is, dat je goed voorbereid aan het examen begint, dat je veel lol hebt, dat Bill en zijn staff wereld gasten zijn, dat Roger het ook leuk vond, en dat zelfs ik geslaagd ben voor het IE...

De hele IDC is een belevenis, het samen naar het examen toewerken is een gebeuren op zich, maar als het dan eenmaal achter de rug is, en de cursisten van de "andere" opleiders krijgen een papiertje nadat hun naam is afgeroepen, dan is het verschil van Bill's drive met die van de andere ineens heel merkbaar. Bij ons niet een onpersoonlijk gebeuren, maar een persoonlijk woord (op rijm) van Bill en champagne om te vieren...

Als iemand denk aan een instructeursopleiding..... Gopro van Safe diving is "the place to be"

Bill, Michel, Jean-Paul, Leon, Piet, Mark, Tanja, Michel en Roger, super bedankt!

Roberto


Door Mark op 05/02/08 08:53:08

Luitjes,

Thumbs up voor de super IDC! Hoewel je goede cursisten natuurlijk afdwingt waren wij uiteraard al briljant voordat we begonnen:-) ofwel, zoals Rene Bos zei, "Gemakkelijke IDC gehad Bill?"

Kortom, we kwamen zo natuurlijk over op de IE dat het gewoon leek alsof de extra dagen die we aan de presentaties besteed en in het zwembad door gebracht hadden er niet waren geweest.  Maar geloof me gerust, die extra lessen maakten juist het verschil. Dankzij de ongelofelijk drive van Bill en zijn staff kunnen we terug kijken op een top IDC en een geslaagde IE.

Many beans guy's!

Tot het specialty weekend.

Mark.


Door Tanja op 04/29/08 11:46:21

Joepie.....ik ben sinds zondag 27 april Padi-instructeur!

Wanneer je een goede IDC wilt volgen moet je dat absoluut bij Bill en zijn staf doen. Wat hij je biedt is vooral persoonlijke en kwalitatief goede begeleiding op maat. Je werkt in kleine groepen en  je wordt zo fantastisch voorbereid dat het IE heel goed te doen is... ( mits je je zenuwen een beetje in bedwang kunt houden!) Je wordt vooral voorbereid op goed instructeursschap. De lat ligt erg hoog, Bill gaat gewoon voor 100%, dus dat betekent dat je heel wat moet doen en investeren wat allemaal ten goede komt aan jou als goede instructeur. De support tijdens de IE is geweldig. Bill en zijn staf zijn er voor je en steunen je waar ze maar kunnen, echt super. Zo'n persoonlijke en intensieve begeleiding vind je echt nergens.

Wanneer je ergens onzeker over bent, biedt hij je de mogelijkheid om extra te oefenen en zorgt hij ook nog eens voor persoonlijke begeleiding door hemzelf of door zijn staf.

De dilpoma uitreiking was heel leuk met voor ieder een persoonlijk gedicht door Bill gemaakt en natuurlijk champagne!

En we zijn alle 4 geslaagd met hele hoge cijfers. Dit is alleen maar debet aan de uitstekende begeleiding van "onze Bill"

Mijn advies aan een ieder.. wil je een klasse opleiding dan moet je die bij Bill volgen!

Ik wil bij deze de volgende mensen bedanken:

Bill, Michel, Leon, Piet en Jean Paul voor hun uitstekende begeleiding en support.

Daarnaast mijn medecursisten: Mark ( mijn top-IDC maatje),Razende Roberto en Michel.

En... natuurlijk onze virtuele cursist Roger....!

Lieve mensen het was top met jullie, tot gauw bij het specialty weekend in Zeeland.

Liefs met een knuffel van Tanja


Door Koos Vlaar op 03/20/08 19:14:29

Gopro Roadshow,

Prima presentatie van Bill bij v.d. Valk in langs de A4 op 12 maart een klip en klare heldere uiteenzetting gekregen van de IDC opleiding. Zo kan het ook.

Ik ga er voor ..

Koos Vlaar 


Door Robert op 03/15/08 00:19:35

Gopro Roadshow,

Hoe een doordacht concept simpel kan zijn.....

Vanavond bij v.d. Valk in Zwolle (m'n buren) van Bill een klip en klare heldere uiteenzetting gekregen van de IDC opleiding.

En..... hij vertoonde er licht beelden bij dus een gelikte power point presentatie.

Na mijn divemaster was ik eerst niet van plan door te gaan voor instructeur, eerder dit jaar heb ik dit nog eens overdacht en ben gaan twijfelen, na vanavand om !!!

Prima presentatie met een leuk presentje aan het eind TOP.

Thankx Bill

Groet,Robert


Door Bernadette op 06/25/07 15:33:42

Hey Bill, Tako Jan, Corrie, Paul, Hans en Wendy!

Tijd voor een berichtje in het gastenboek. Ik heb net weer de foto's bekeken van de IDC en IE en bij elke foto verscheen er een glimlach op mijn gezicht. Wat hebben we het gezellig gehad in die dagen! Het was keihard aanpoten maar we waren één groot team die elkaar steunden en zo werden we er op mindere momenten toch er doorheen gesleept, want wat was het zwaar. Echt volle dagen keihard werken, veel nieuwe dingen leren en 's avonds nog de lessen en briefings voorbereiden. Gelukkig kon ik in de buurt logeren. Ook bijna elke dag een zwembad/buitenwatersessie. Gelukkig scheen het zonnetje en een briefing geven op een terrasje is echt geen straf.

Het tentamen over de longen die ik nog even tussendoor was gaan maken in Amsterdam heb ik met een 7 gehaald dus ik heb al mijn doelen bereikt. Het ijsje dat bij terugkomst op me stond te wachten was een geweldige verrassing. We zijn wel verwend door jullie!

De IDC heeft ons op een geweldige manier voorbereid op het IE. We stonden daar zelfverzekerd onze les te geven en ik denk dat dat te danken is aan de persoonlijke begeleiding en de lat die alsmaar hoger gelegd werd. We hebben niet voor niets allemaal zulke hoge cijfers gehaald! Bill, het gedicht dat je voor ieder van ons hebt geschreven was echt een ontroerende afsluiting van deze week. Ik weet nu dat ik de juiste keuze heb gemaakt door als Amsterdammer in het zuiden mijn IDC te gaan doen want het was echt gezellig!

Vooral de kandidaten van de weekgroep, Shirley, Albert en Erwin mis ik nu wel heel erg hoor, ik kan niet wachten op de reunie! Ook de weekendgroep met Arieke, Edwin en Marjon waren een goede aanvulling op onze groep en we zijn als eenheid het examen in gegaan.

Ik kan jullie nu ook melden dat ik bij de NOB als 2* instructeur sta ingeschreven...ik heb meteen de cross-over gedaan! Na een les over nachtduiken kreeg ik te horen dat ze duidelijk merkten dat ik ervaring had in lesgeven. Toen dacht ik weer even terug aan al die lessen die we in de IDC hebben moeten geven ;-)

Ik hoop jullie snel weer te zien en anders wens ik jullie allemaal een geweldige zomervakantie toe met veel duikplezier!

Bernadette 


Door Jurgen op 06/11/07 17:42:39

Whoohoo eindelijk instructeur!!!
De IDC is echt een uitdaging geweest. Jongens toch. Briefen - debriefen - theoriepresentaties - zwembadlessen - auto's - vliegtuigen - pannekoeken...

We hebben enorm veel bijgeleerd op heel korte tijd. Zo'n prestatie kan je alleen maar leveren als je goed wordt begeleid. En daar hebben we natuurlijk de geknipte Course Director voor. Dankzij Bill zijn we nu stuk voor stuk instructeurs die weten waar het om gaat. Theorie en praktijk is er grondig ingepompt. Dankzij de unieke aanpak en het werken met een kleine groep is er heel veel individuele aandacht. Hierdoor kennen we nu niet alleen alle kneepjes van het duikvak, maar pannekoeken bakken kunnen we ook als de beste ;-)

Achteraf bekeken was het IE echt heel onstpannen. Allemaal met vlag en wimpel geslaagd.

Iedereen heeft er nu enorm veel zin in, en dat is zeker de verdienste van het SafeDiving-Team en Bill.

Proficiat aan iedereen, en een geweldige 'merci' aan Bill en zijn fantastische team!!


Door Marjon Meulman op 05/02/07 13:08:49

Sinds zondag mag ik mezelf PADI Open Water instructeur noemen.

 

Ik heb de IDC in een aantal weekenden en de laatste twee dagen waren op woensdag en donderdag voor het IE. Tijdens het IDC leer je echt een heleboel. Theorieles-, zwembad- en buitenwaterpresentaties, wat er in een presentatie moet zitten zodat je cursisten begrijpen wat er bedoeld wordt. Voor theorielespresentaties krijg je het advies van Bill om een no diving voorbeeld in de intro te gebruiken en dat is in het begin best lastig. Maar als je daar wat ervaring mee hebt wordt het makkelijker om wat te bedenken en wordt je presentatie veel leuker!

Soms drukt Bill je even (hard) je neus op de feiten en dat kan hard aankomen, maar daar leer je echt heel erg veel van. Bill bedankt!

De IDC was best zwaar maar erg leuk en gezellig. Wanneer je je IDC bij Bill gedaan hebt is het IE een makkie; werd ons verteld door de staf van Save Diving, maar dat geloof je natuurlijk niet.

Nu het IE achter de rug is kan ik zeggen; Het IE is inderdaad goed te doen als je de IDC bij Bill hebt gedaan.

Iedereen uit onze groep is geslaagd, hier de namen van de andere nieuwe instructeurs; Arieke, Edwin, Bernadette, Shirley, Albert en Erwin. Gefeliciteerd!!!

Ook wil ik Bill en de staf van Safe Diving bedanken voor hun inzet tijdens de IDC en hun aanwezigheid en morele ondersteuning tijdens de IE vond ik echt geweldig.

Groeten en tot bubbels, Marjon


Door Shirley Butter op 05/01/07 10:13:28

Hola Bill, Tako Jan, Corrie, Paul, Hans en Wendy!

Een IDC en IE bij jullie volgen is als topsport gebleken: soms ging het gemakkelijk, soms was het zwaar. Met Bill als uitstekende hoofdtrainer, die ervoor moest zorgen alle sporters op het hoogste niveau te krijgen; met Tako Jan als fantastische mental coach, waarbij het vaak al fijn was dat hij er gewoon was; met Corrie en Paul als de beste persoonlijke verzorgers die je je maar kan wensen, o.a.: komen jullie maar lekker bij ons bbq-en, waarna we van een meer dan welkome en tot in de puntjes verzorgde bbq hebben mogen genieten; en Hans als super back-up voor dit alles. Klap op de vuurpijl Wendy als onze eigen fotograaf. En het eindresultaat: de bokalen zijn binnen! Zonder jullie zou het een geheel ander traject zijn geweest. Bedankt voor alles. Nu is het aan de sporters zelf het niveau hoog te houden!

In het bijzonder dank ik mijn twee nieuwe broers Albert en Erwin, maar natuurlijk ook Bernadette, omdat zij zulke fijne medecursisten waren. Arieke, Marjon en Edwin bedankt voor de laatste dagen.

Ciao ciao

Gebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
Master Scuba Diver Trainer
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee