_________________________
Prijzen opleidingen

Algemeen _________________________
Home
Deze site
Wat is Goprodiving?
Jouw Padi 5* IDC facility
Jouw Padi Course Director
Hoe word je Padi Instructor?
Contact
Prijzen opleidingen
Studiemateriaal IDC/ EFRI
Padi fees
Archief
Links
Veel gestelde vragen
Ervaringen uit de praktijk
Slagingsstatistieken

Opleidingen _________________________
Divemaster cursus
GoPro Bootcamp
AI cursus
OWSI cursus
EFR Instructor cursus
Instructeurs cursus IDC
Pakket 5 specialties
IDC op maat
MSDT Weekend
MSDT week Spanje
Equipment Instructor cursus

Videos _________________________
IDC video
Skill videos

Interactief _________________________
Gastenboek
Opleidingsplanning
Activiteiten kalender
Bestellen cursusmateriaal
Reserveren pension
Mijn account
Huiswerk online

Gallery
_________________________
CIMG0842.JPG

CIMG0842.JPG

Datum: 06/13/08 Weergaven: 412

 
Gastenboek Terug

Log in om een bericht te kunnen toevoegen.


115 berichten op 12 pagina(s)
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12]
Door boedje op 12/28/08 11:09:31

Waarom je idc bij Go Pro doen <onze Bill en  de uitstekende en gezellige idc staff >!!!!!!!!!!!!

Redenen:

-hoge kwaliteit van de opleiding <m.b.v e-learning>

-goede logistiek <vervoer en equipment> 

-persoonlijke aandacht en begeleiding

-teambuilding + het uiteindelijke team gevoel

-gezelligheid, humor, ontspanning op z'n tijd

-en natuurlijk het lekkere eten verzorgd door chefkok Bill

Ik heb IDC opleiding als zeer prettig ervaren. Met een pittige voorbereiding op zak begon ik aan de IDC van okt. Na de eerste dag had ik zoiets van waar ben ik aan begonnen? Uiteindelijk hebben we elkaar er doorheen gesleept. De theorielessen overdag met de zwembadlessen in de middag waren een goede combinatie. Vooral de zwembadsessies die we met elkaar doorbrachten waren super, want je wordt getraind om een scherpe instructeur te worden die op bijna alle problemen een snelle oplossing vindt. Ik ben kei blij dat ik het gedaan en gehaald heb. Michel, Hans, Rob, Pietje & Bill super bedankt voor deze prachtige ervaring en het leuke avontuur!!!!!!!   Tot de MSDT!

 Greetings From Instructor Boed


Door Ed op 12/20/08 17:19:17

Samen met m'n "meissie" zijn we in oktober begonnen met de IDC bij Bill. Via Michel, waar we van de zomer onze Divemaster opleiding hebben gevolgd, zijn we bij Bill terecht gekomen. Van te voren kregen we onze boeken (echt serieuze handel man) toegestuurd. Wij dachten allebei "moeten we dit allemaal leren"?  Maar eenmaal er aan begonnen viel het achteraf eigenlijk best wel mee. Zeker omdat de lesstof van de DM nog in ons geheugen stond. De voorbereiding op de cursus was super, mede dankzij het online huiswerk. Voor mij was de snelle terugkoppeling op de vragen van ieder hoofdstuk, de proefexamens en de standaards van belangrijk om direct bevestiging te krijgen van hetgeen je net hebt ingestuurd en dus niet dagen moet wachten op de antwoorden. Bill heeft op ons verzoek de opleiding iets verschoven, waardoor we op vrijdag zijn gestart t/m de volgende vrijdag. Na een weekje thuis weer een weekend (mn buitenwaterduiken) en vervolgens het weekend erop examen. Bill, geassisteerd door Michel, Hans, Rob en zelfs Piet, hebben ons tijdens deze opleiding echt heel veel kennis en vaardigheden aangeleerd. Echt super, ook de manier van lesgeven en de band die je met ons hebt opgebouwd, KLASSE voor het hele team. Zelfs buiten de lessen om was het totaal geen probleem om het team lastig te vallen met vragen of suggesties. Kortom niets was te veel. Het groepje cursisten was niet zo groot en dat ligt me wel. Het was een intensieve week van theorielessen, presentaties en voorbereidingen. Tussendoor ook nog een aantal zwembadsessies en buitenwatersessies. Naast het lesgeven was er ook veel aandacht op het persoonlijke vlak en het gevoel van "we zijn een team". Of we nou met z'n allen pannekoeken, patat, chinees gingen eten of bij Bill (en uiteraard Wendy) thuis gingen eten, het gevoel van saamhorigheid was duidelijk aanwezig. Tijdens het examen zag ik uiteraard ook kandidaten van andere duikscholen en als ik dan naar de uitvoering keek.... Echt waar wij staken er met kop en schouders bovenuit. Denk maar eens aan de manier van lesgeven, briefings geven. Zeker met behulp van de leitjes. EN na afloop bij het uitreiken van de certificaten toch even de persoonlijke aandacht door een waanzinnig leuk gedicht, ten overstaan van alle andere cursisten, voor te lezen. Nu ga ik stoppen met schrijven want anders wordt het geslijm. Nogmaals allemaal hartstikke bedankt. Zonder jullie inzet en enthousiasme had dit niet zo'n succes geweest.

Gr @


Door Pierre op 11/11/08 13:06:28

Hello everybody,
Just an small E-mail to thank you for your support during the IE this week end.  Your team is really cool and I’ve appreciated very much.

Due to my impatience to announce the results to my family, I‘ve forgot to say good bye and I’m feeling really sorry for that. Anyway, as member of the Nemo33 instructor team’s, I will be happy to welcome you in Brussels if you decide to dive there once.

Hoping to see you soon,

Pierre


Door Filip op 10/14/08 20:19:45

Hier zijn we weer, na weerom een geslaagde opleiding gevolgd te hebben bij Bill. Deze keer koos ik voor de EFR-instructor cursus, een opleiding die ik naast mijn IDC toch zeker wou volgen.

Ik had nog niet zo lang geleden als cursist zelf de EFR opleiding gevolgd bij Safe diving en dat was in het kader van deze cursus toch wel heel handig. Niet alleen had ik nog veel in het koppeke zitten wat cursusinhoud betreft, maar ik kon ook goed terugkoppelen naar hoe mijn instructeur van toen de les gaf.

De "huiswerk online"-tool van deze site is echt wel een superhandig lesmiddel, dat heb ik deze keer weerom mogen ondervinden. Je kan je voorbereiding op eigen tempo afwerken en tijdens de cursus is op korte tijd het theoriegedeelte afgerond, waardoor je extra tijd overhoudt voor de praktijk. En dat is bij een cursus toch vaak het meest essentiële.

De EFR cursus is altijd lachen geblazen en veel plezier hebben, ondanks de soms ernstige gesimuleerde situaties die je er meemaakt. En tijdens deze cursus leer je effectief wat er van je verwacht wordt als je later voor de groep staat als instructor. Weerom hebben we zoveel tips meegekregen uit Bills ervaringen, echt super !

Bill, Michel, het was weerom een leuke ervaring om met jullie samen te zitten en van jullie te leren. You are the dreamteam !

Groetjes en tot binnenkort !

Filip


Door Filip Olaerts op 10/14/08 20:08:39

Ik heb deelgenomen aan de IDC van september 2008 bij Bill en deze ervaring staat toch wel in de top 5 van mijn duikervaringen ... jawel, naast mijn duikreizen naar Soudan en Galapagos !!! Als cross-over was PADI voor mij een heel nieuwe omgeving en toch een beetje een andere manier van leren en duiken ;-)

De voorbereiding op de cursus was super, mede dankzij het online huiswerk. Voor mij was de snelle terugkoppeling op de vragen van ieder hoofdstuk, de proefexamens en de standaards van essentieel belang, omdat het allemaal nieuw voor mij was. Ik wist direct waar ik nog de puntjes op de i moest zetten.

De cursus zelf in Eindhoven was ook top. De groep van cursisten was niet zo groot en dat ligt me wel. Bovendien hadden we nog de assistentie en coaching van Michel. Het was een intensieve week van theorielessen, presentaties en voorbereidingen. Tussendoor ook nog een aantal zwembadsessies en buitenwatersessies. De gedrevenheid en enthousiasme die uit het lesgeversteam kwam werkte aanstekelijk en hebben -naast de opleiding zelf- voor een groot deel meegeholpen aan mijn slagen in het IDC examen. De tips en trics staan mooi genoteerd in mijn instructor manuals en ik zal er gretig en met plezier gebruik van maken tijdens mijn eerste opleidingen die ik als instructor mag geven.

En Bill, ik vergeet nooit hoe vervelend en moeilijk die eerste zwembadsessie van de IDC was. Als je me er toen niet doorgeholpen had, dan hingen mijn vinnen beslist nu aan de haak. Dikke dikke dikke merci :-)

Jullie zijn goed bezig, mannen !!! Het was een super tijd, met de beste instructeur, coole assistenten en super mede-cursisten. De hulp en de steun die ik van jullie gekregen heb, vergeet ik nooit.

Heel erg bedankt en hopelijk nog meer van datte in de toekomst !

Basta ! ;-)

Filip 


Door Rob op 10/14/08 15:19:13

Omdat er op mijn planning staat om in 2009 mijn IDC te gaan doen, dacht ik dat het nu wel leuk zou zijn mijn EFR-instructor te doen. Dan zou ik al wat les ervaring kunnen hebben bij aanvang van de IDC.

Omdat ik EFR aan de ene kant wel een leuke cursus vind, maar het toch iedere keer weer spannend vind om op die pop te gaan zitten “klooien”, was ik toch wel een beetje gespannen aan het begin van de opleiding. Die spanning viel behoorlijk snel weg… en was totaal ongegrond.

We hadden een leuk groepje van 5 cursisten. Ook vielen we gelijk met onze neus in de boter en hadden we de beschikking over twee instructor instructors, Bill en Michel. Aan aandacht hadden we dus geen gebrek. Omdat ik de map al een tijdje thuis had, was het eenvoudig om de vragen op de site te maken op een tijd die mij uitkwam. De vragen die niet goed waren, kan je dan nog even nakijken. Het gevolg, twee volle dagen bezig met veel praktijk. Geen saaie theorie, maar informatie op een leuke manier en erg veel tijd om te oefenen.

Op een speelse maar zeker leerzame manier werd de rol als toekomstig EFR instructor me beetje bij beetje duidelijker. De manier hoe Bill les geeft is erg inspirerend je krijgt het gevoel dat het ook niet echt mis kan gaan. Niet omdat hij de lat laag legt, nee hij zorg er gewoon voor dat je eenvoudig over de hoge laat komt. Bill zorgt wel dat die lat hoog ligt.

Het spelen van een scenario in je nieuwe rol, is soms zo echt, dat ik op moest letten me soms niet te laten gaan. Maar gelukkig was Bill of Michel er dan weer om te relativeren en te kijken hoe je dergelijke situaties het beste kan oppakken. Heel leerzaam.

Een onwijs leuk weekend… Ik heb mogen tippen aan een manier van lesgeven die me erg leuk lijkt. Ik moet nog veel oefenen, dat is zeker…

Eén ding is me echter wel duidelijk… Bill, zet mij maar op de IDC lijst voor komende zomer! Ik heb er zin in!

 

Groet,

Rob


Door Jeff Souren op 10/04/08 21:10:30

IDC augustus/september bij Bill - eindelijk eens een duikopleiding gevolgd met een docent die weet wat kwaliteit is, passie voor het duiken heeft en op enthousiaste wijze zijn kennis en ervaring met zijn cursisten deelt. Bill is een veeleisende course director, maar hij weet waarover hij het heeft en heeft alles goed georganiseerd, zonder het plezier uit het oog te verliezen: video's van alle skills op de website; e-learning, zodat je je effectief en efficient kan voorbereiden; extra hulpmiddelen (speciale leitjes en formulieren om een les of briefing voor te bereiden); goede lunches; pannekoeken; een ijsje tusssendoor;  een comfortabel zwembad en goede assistenten (staff instructors Michel en Jean-Paul). Ben ik effe mooi instructeur geworden!

Groeten aan iedereen.

Jeff 


Door Karin Kerkhof op 09/17/08 20:51:10

Zo, de twee weken zijn zo'n beetje voorbij; ik mag nu weer over duiken praten, ha ha. De IDC is voorbij en daarmee 10 zeer intensieve dagen van veel leren en samen trainen om het niveau te hebben voor het examen maar om vooral het niveau te hebben om straks als een goede instructeur aan het werk te gaan! Volgens mij is dit uitstekend gelukt. De voorbereiding via de site door middel van het huiswerk maken online is echt super. Eigenlijk hebben we geen enkele theorie meer behandeld tijdens de IDC. Dit was dan ook helemaal niet meer nodig en we hebben allemaal boven gemiddeld gescoort! Toppie die voorbereiding dus.

Zo hadden we lekker alle tijd om onze presentaties te oefenen wat veel interessanter was en om de briefings, debriefings en skills te oefenen. Vele puntjes zijn nog op de i gezet waardoor ik zonder enorm veel stress, doch wel vermoeid, met goed gemak door het examen ben gerold. :-) Bill; je begeleiding is super geweest tijdens de IDC. Ik voel me echt een level omhoog getild en heb nu zo iets van kom maar op Open Water Divers in spe...Ik hoop op korte termijn een direct gevolg te geven aan een MSDT weekend want ik denk dat het essentieel is om dit er snel achteraan te plakken nu alles nog zo vers in het geheugen ligt. Los daarvan ben ik helemaal in de mood nog van het leren op deze wijze, hi hi dus gaat het allemaal een stuk makkelijker?

Bill en natuurlijk niet te vergeten Michel en J.P.: BEDANKT voor de zware maar zeer leerzame week! Ik had hem niet willen missen en hem zeker nergens anders willen doen.
Bill heeft een grote mond over hoe goed hij de IDC verzorgt  MAAR hij komt ieder woord na! Dus doe ook je IDC bij Bill en wordt ook een topper.

vele groetjes uit het Noorden des lands,
Karin Kerkhof, en tot gauw weer


Door Henry Franken op 09/14/08 18:05:20

Door de begeleiding van Bill heb ik geleerd dingen anders te benaderen en uit te voeren.

Ik kon in het begin niet goed inzicht krijgen op de werkwijze, manier van lesgeven, die Bill mij probeerde aan te leren.

Na extra begeleiding is het inzicht (toch) gekomen en heeft zijn vruchten afgeworpen.

Ik ben dan ook direkt na mijn IE begonnen met OWD, het brevet kon niet snel genoeg komen, les te geven en de dingen die Bill mij geleerd had in praktijk gebracht.

Een van de adviezen, zoals veel tijdens het IDC, van Bill was om dit in het begin te doen samen met een ervaren instructeur.

Ik heb dit dan ook gedaan bij ons in de club  met een ervaren instructeur om de praktijk beter onder de knie te krijgen en uiteraard toe te passen.

Nogmaals ik heb er geen spijt van en de eerdere twijfels over het kunnen zijn door de begeleiding die Bill gaf weggenomen.

Het is een stap die ik na 4 jaar Divemaster eindelijk heb gemaakt, en misschien wel eerder had moeten maken achteraf.

De woorden van Bill "Hij kan het en weet het allemaal, alleen moet het inzicht komen dat het systeem van lesgeven de beste manier is zoals wij het hier leren”.

Bill het systeem werkt!

Nogmaals bedankt voor de inzet en het geduld.

En ook natuurlijk de mensen om jou heen die met veel plezier en motivatie de mensen hebben ondersteund en geholpen waar het nodig was.
Groeten Henry Franken


Door Jean-Paul Giesen op 08/27/08 08:35:36

Ergens in 2006 of 2007 ben ik in contact met Bill gekomen om eens te kijken wat de mogelijkheden waren om mijn eigen niveau wat op te krikken. Toen der tijd was ik MSDT, maar wilde toch een stapje verder, eindelijk in november 2007 was er dan tijd beschikbaar om eindelijk van start te gaan.

Tijdens de IDC's moest ik als toekomstige IDC-Staff instructor toch nog erg veel leren zag ik pas later in. Ja later, ik was een beetje eigenwijs zullen we maar zeggen. Maar goed, een paar goede gesprekken met Bill, en de nodige coaching en natuurlijk de extra lessen die mogelijk waren, hebben dan toch z'n vruchten afgeworpen. Juist deze persoonlijke benadering is denk ik wat Bill onderscheid van andere Course Directors.

Inmiddels heb ik als IDCS ook ervaren hoe een andere CD z'n IDC geeft en hier zitten wel degelijk verschillen in. Dan heb ik toch de voorkeur voor de aanpak van Bill.

Waarschijnlijk zullen jullie me tijdens een van de IDC's wel weer een keer tegen gaan komen want het meelopen van een IDC is altijd weer een leerzame ervaring.

Bill bedankt voor je geduld en steun, ik merk nu met alle cursussen welke ik momenteel geef dat het z'n vruchten heeft afgeworpen.

Gebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
Master Scuba Diver Trainer
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee